Account Manager Itä- ja Pohjois-Suomi

#REQ0010649

Onko sinulla näyttöjä B2B asiakasmyynnin kehityksestä jälleenmyyjäkenttään? Haluatko olla osa Euroopan johtavan maataloustarviketoimittajan kasvutarinaa Suomessa?

Etsimme kasvavaan joukkoomme Itä- ja Pohjois-Suomen alueelle Account Manageria / Asiakaspäällikköä vastaamaan alueen jälleenmyyjäasiakkuuksien kehittämisestä.

Asiakas ensin – toimintojemme keskiössä. Jokaisena päivänä.

Euroopan johtavana maataloustarvikkeiden sekä varaosien tukkurina toimimme läheisessä kumppanuussuhteessa jälleenmyyjiemme kanssa panostaen vahvasti digitalisaatioon. Suomen logistiikkakeskuksemme sijaitsee Paimiossa, mutta Asiakaspäällikön roolissa asut luontevimmin esimerkiksi Kuopio – Mikkeli – Joensuu akselilla.

Vastaat alueesi myynnin kannattavasta kehityksestä analysoiden asiakkuuksia, kehittäen jälleenmyyjiemme myyntiä sekä hankkien uusia jälleenmyyjiä. Olet myös olennaisesti mukana rakentamassa Powered by Kramp – jälleenmyyntiketjuamme yhdessä vähittäismyyntitiimimme kanssa. Uusien kauppatilojen rakentaminen ja yleisesti retail – toiminnan kokemus on hyvä lisä työsi menetykseen asiakaskehityskokemuksen lisäksi.

Taustasi

Omaat ymmärrystä ja kokemusta teknisten tuotteiden myynnistä ja maatalouskoneiden parissa työskentely on hyvä lisä, joskaan ei välttämättömyys. Sinulla on joko tekninen tai kaupallinen koulutus. Et pelkää tarttua töihin olivat ne Office – ohjelmistolla suoritettavaa analysointia, asiakaskontaktointia tai vaikka myymälän kalusteiden rakentamista. Kommunikoit hyvin suullisesti suomeksi ja omaat englannin kielen taidon työskennellessäsi myös konsernin muiden osastojen kanssa. Matkustaminen on oleellinen osa toimenkuvaa, joten viihdyt tienpäällä.

Luonteesi:

  • Omaat positiivista energiaa ja pysyt vauhdissa, mutta pystyt keskittymään oleelliseen

  • Kykenet työskentelemään omatoimisesti tehden ja toteuttaen itse suunnitelmasi

  • Sinulla on näyttöä pysyvien ja kehittyvien asiakassuhteiden luomisesta

  • Olet tiimipelaaja luoden hyvää tunnelmaa ympärillesi

  • Olet positiivinen ja sinulla on halu kehittyä ja menestyä

Me tarjoamme:

  • Vakityön etulinjan kehittämisessä alan huipputoimijan kasvavassa organisaatiossa

  • Kilpailukykyisen palkan etuineen

  • Työsuhdeauton

  • Mukavan ja huumorilla varustetun tiimin ympärillesi, jotka auttavat sinua arjen kiireissä

  • Kattavan aloituskoulutuksen sekä modernit työvälineet ja myyntiprosessit

Keitä me olemme?
Kramp perustettiin vuonna 1951 Johan Krampin autotallissa Hollannissa, Varsseveldissä. Nykyisin olemme Euroopan johtava maanviljelijöiden ja maatalousalan yrittäjien kumppani. Seuraamme edelleen Johan Krampin periaatteita, mutta nykyaikaisella tavalla. Investoimme voimakkaasti digitalisaatioon, verkkokauppaan ja innovaatioihin. Olemme sitoutuneita tekemään kumppaneidemme liiketoiminnasta mahdollisimman helppoa.
 

Krampilla työskentelet yli 3000 kansainvälisen kollegan kanssa, ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite. Koostamme huolimatta olemme onnistuneet ylläpitämään vahvaa perheyrityksen kulttuuria. Krampin työntekijät ovat innostuneita, ammattitaitoisia ja sitoutuneita. Puhumme asiakkaidemme kieltä, ymmärrämme heidän haasteitaan ja ansaitsemme heidän luottamuksensa ylittämällä heidän odotuksensa. Haluamme tarjota heille erinomaista palvelua. Asiakaslupauksemme ”It’s that easy." kuvaa hyvin yritystämme ja toimintatapojamme. Suomessa toimit osana paikallista organisaatiota, johon kuuluu myynti- ja markkinointitiimi sekä Suomen varasto- ja logistiikkatiimi Paimiossa.


 

Hakemus
Jos haaste tuntuu sinulle oikealta, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Käytä “Apply” painiketta lähettäen saatekirjeen sekä CV’si. Hakuaika 31.10.2021 mennessä.

Yhteydenotot
Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä Suomen kaupalliseen johtajaan Sami Jerkku +358 40 580 5707 tai sami.jerkku@kramp.com. yhteydenotot TI 12.10 klo 9-10 tai TO 14.10 klo 13.30-14.30.

Paimio (FI)