Meewerkstage - Service Medewerker

#REQ0010606

Wil jij stage lopen bij het gaafste logistieke bedrijf in de Achterhoek werken? Vind jij het leuk om veel op de weg te zitten en namens Kramp te zorgen voor het Kramp assortiment in winkels, magazijnen en werkplaatsen bij klanten? Lees dan snel verder!

Wat is jouw rol?

Als stagiaire kom jij in het Sales team van Kramp Nederland terecht. Je gaat samen met het team van 3 Service Monteurs en de meewerkend Supervisor aan de slag met het aanvullen, inrichten en herstructureren van productielijnen en magazijnen bij klanten. Daarnaast ga je het K.W.S. (Kramp Workshop Solutions) grijpvoorraad inrichten bij klanten in de werkplaats of in het magazijn. Tevens help je mee bij de retail ondersteuning voor het Powered By Kramp Shopconcept met het inrichten van een PBK Shop of shopmodules in een showroom / winkel.

Startdatum in overleg
 

Wie ben jij?

Onze verwachtingen voor deze functie zijn:

  • 3e of 4e jaars MBO student
  • Vier á vijf dagen per week beschikbaar (stage periode van zes maanden is een pré)
  • Technische kennis van ons Kramp assortiment is een pre.
  • Communicatief vaardig, proactief en een echte aanpakker!

Wat mag je van ons verwachten?
Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We zorgen ervoor dat je een goede begeleiding krijgt vanuit Kramp en dat je de ruimte krijgt om te leren en nog belangrijker, jezelf te ontwikkelen. Binnen Kramp zijn er binnen kaders flexibele werktijden, deze gelden dus ook voor jou! Je wordt beschouwd als volwaardig lid en zult tijdens je stage ook de kans en vrijheid krijgen om op verschillende organisatieniveaus taken zelfstandig en/of vanuit een coördinerende rol uit te voeren. Daarnaast bieden we een uitstekende stage- en reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?
Kramp is een toonaangevend e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. We hebben verkoopkantoren in bijna elk land van Europa. Ons assortiment bevat meer dan 500.000 producten, waarbij je kunt denken aan een schroefje tot aan een tractor-as. Samen met meer dan 3.000 collega’s hebben we als doel het werk van onze klanten makkelijker en efficiënter te maken.

Werken bij Kramp betekent dus werken met ruim 3.000 internationale collega’s. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA en daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerkers waarderen in Kramp als werkgever.

Procedure
Word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.
Voor vragen omtrent de stage kun je contact opnemen met Jeroen Rutgers (Supervisor Sales Service Technician)

E: jeroen.rutgers@kramp.com

Varsseveld (NL)